ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
06-09-2013, ora 14:36

Astazi a avut loc semnarea contractului de lucrari pentru zece noi harti de risc

Articol de Alexandra Stefanescu

Zece comune din Judetul Iasi vor beneficia la inceputul anului viitor de harti de risc. Contractul pentru realizarea acestora a fost semnat astazi de catre Presedintele Consiliului Judetean, Cristian ADOMNITEI.

In Judetul Iasi sunt 82 de unitati administrativ – teritoriale afectate si cu risc ridicat la alunecari de teren. Pana la venirea mea la conducerea Consiliului Judetean au fost realizate documentatii doar pentru 35 de unitati administrativ – teritoriale. Pentru anul 2013 au fost stabilite zece comune, urmand ca in anii urmatori, in functie de fondurile de care vom dispune, sa realizam astfel de harti si pentru restul localitatilor. Aceste harti de risc vor sta la baza proiectelor care vor putea fi depuse in noul exercitiu financiar al Uniunii Europene”, a afirmat Cristian Adomnitei.

Castigatorul licitatiei este Asocierea SC Romair Consulting SRL si Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti, valoarea ofertei castigatoare fiind de 126.000 de lei, fara TVA. Asocierea va realiza harti de risc pentru comunele Belcesti, Ciortesti, Deleni, Horlesti, Mogosesti – Iasi, Rediu, Scanteia, Schitu Duca, Sinesti si Strunga, durata maxima de realizare a acestora fiind de 150 de zile.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii