A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720265164.2705.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Asociatia Mai Bine invita iesenii la dezbatere
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
08-11-2012, ora 05:07

Asociatia Mai Bine invita iesenii la dezbatere

Articol de Diana Dumitriu

Asociatia Mai Bine pregateste o serie de intalniri educative si interactive care vor aborda unele dintre cele mai stringente probleme actuale cu care societatea contemporana se confrunta: epuizarea resurselor, poluarea mentala, practici economice nesustenabile, disparitatea dintre nordul si sudul global etc.

Vom urmari intelegerea cauzelor care au creat aceste neajunsuri ale sistemului global, vom discuta despre principii si valori care ar trebui asumate pentru inversarea tendintelor contemporane si nu in ultimul rand vom analiza solutii locale cu implicatii globale.

Primele workshop-uri se vor desfasura la Institutul Francez Iasi in zilele de 30 octombrie si 13 noiembrie 2012. Participarea se face doar pe baza de inscrieri, in limita a 15 locuri disponibile pentru fiecare sesiune in parte, si se adreseaza persoanelor cu varsta de peste 14 ani. Toate costurile sunt suportate de catre organizator.

Pentru a va inscrie, trimiteti un mail la adresa contact@maibine.eu pana la data de 10 noiembrie in care sa ne comunicati motivatia de a participa la aceasta activitate de educatie non-formala, ziua pe care o preferati si informatiile personale (numele complet, varsta, ocupatia, numarul de telefon). Persoanele acceptate vor fi informate pe data de 11 noiembrie.

Workshop-urile sunt organizate in cadrul proiectului "Cultura Civica Contemporana", finantat de Primaria Municipiului Iasi si derulat in perioada iunie - decembrie 2012.

Foto: institutfrancais-roumanie.com

     
Tag-uri: workshop, discutii, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii