A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719866487.4027.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Aproximativ 8.000 pachete de tigari de contrabanda confiscate de politistii de frontiera ieseni.
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
28-04-2014, ora 16:09

Aproximativ 8.000 pachete de tigari de contrabanda confiscate de politistii de frontiera ieseni.

Articol de Alexandra Stefanescu

Politistii de frontiera ieseni au confiscat 155.400 tigarete cu timbru de acciza R. Moldova ce erau transportate dinspre frontiera cu R. Moldova, cu caruta, de catre doi cetateni romani.

Pe data de 26 aprilie, in jurul orei 20.45, pe timpul executarii unei misiuni specifice in zona de competenta, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Iasi au observat, cu ajutorul sistemului de supraveghere ce functioneaza pe principiul termoviziunii, un atelaj hipo in care se aflau doua persoane, ce se deplasa din localitatea Sendreni catre localitatea Carniceni, judetul Iasi. La fata locului s-a deplasat o echipa operativa, la vederea carei persoanele in cauza au abandonat caruta, incercand sa fuga catre localitatea Sendreni”, anuntaIJPF Iasi.

Cele doua persoane au fost retinute, iar din declaratiile lor politistii de frontiera au stabilit ca sunt cetateni romani, in varsta de 14 ani, respectiv 17 de ani, cu domiciliul pe raza judetului Iasi.

In urma controlului efectuat asupra atelajului hipo, lucratorii nostri au descoperit 6 colete invelite in folie de culoare neagra, in care se aflau tigari. In urma inventarierii coletelor s-a constatat ca acestea contin cantitatea de 7.770 pachete tigari marca “Winston”, cu timbru de acciza R. Moldova in valoare de 69.179 lei, care au fost ridicate in vederea confiscarii. Politistii de frontiera au intocmit in cauza lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de “contrabanda”. Cercetarile continua pentru stabilirea intregii arii infractionale”, anunta IJPF.

     
Tag-uri: tigari, contrabanda, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii