A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829412.1709.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Aproximativ 8.000 pachete cu tigari de contrabanda confiscate de politistii de frontiera ieseni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
17-02-2015, ora 09:16

Aproximativ 8.000 pachete cu tigari de contrabanda confiscate de politistii de frontiera ieseni

Articol de Cristian Amariei
Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Iasi au depistat cinci persoane care incercau sa introduca ilegal in tara, peste raul Prut, 7.970 pachete tigari de contrabanda.

Politistii de frontiera au constatat faptul doua dintre persoane au mai fost depistate incercand sa introduca ilegal in Romania țigarete de contrabanda, una in data de 14 septembrie 2014, cea de a doua in data de 5 februarie .

In data de 14 februarie, pentru valorificarea unor informatii detinute, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Iasi au desfasurat o actiune specifica pe linia prevenirii si combaterii contrabandei cu produse accizabile.

Astfel, in jurul orei 21.15, politisti de frontiera din cadrul sectorului au observat pe directia localitatii de frontiera Ungheni, in apropierea malului romanesc al raului Prut catre interiorul tarii, mai multe persoane care transportau in spate colete voluminoase.

Politistii de frontiera au procedat la interceptarea persoanelor. In urma cercetarilor s-a constatat ca acestea sunt cetatenii romani T.B., C.C., A.C., I.C. si N.C., cu varste cuprinse intre 22 si 32 ani, domiciliati pe raza judetului Iasi.

Potrivit ITPF Iasi, in urma verificarilor lucratorii au constat faptul ca doi dintre barbati au mai fost depistati incercand sa introduca ilegal in Romania tigarete de contrabanda, in data de 14 septembrie 2014, respectiv in data de 5 februarie. In coletele descoperite erau 7.970 pachete tigari marca Plugarul, in valoare de aproximativ 70.786 lei.

A fost dispusa masura retinerii tigaretelor in vederea confiscarii si a fost intocmita lucrare penala sub aspectul savarsirii infrcatiunii de contrabanda.

Cercetarile continua impreuna cu autoritatile de frontiera din R. Moldova, in vederea stabilirii intregii arii infractionale si depistarii tuturor persoanelor implicate.

Foto: ziarulevenimentul.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Erickaller,  01.06.2017 16:00

wh0cd8234074 cephalexin retin-a

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii