A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719815698.5204.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Aproximativ 7.000 pachete cu tigari de contrabanda confiscate de politistii de frontiera ieseni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
27-02-2015, ora 09:48

Aproximativ 7.000 pachete cu tigari de contrabanda confiscate de politistii de frontiera ieseni

Articol de Madalina Irimia
In ultimele zile, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Iasi au desfasurat mai multe actiuni specifice pe linia combaterii contrabandei cu tigari in urma carora au descoperit si retinut in vederea confiscarii, aproximativ 135.900 tigarete de contrabanda ce urmau a fi introduse ilegal pe piata neagra de desfacere din Romania.

In cadrul acestor actiuni, politistii de frontiera au depistat trei persoane, care sunt implicate in activitatea infractionala si care au mai fost descoperite incercand sa introduca ilegal in Romania țigarete de contrabanda.

Intreaga cantitate de tigari in valoare de peste 31.831 lei a fost ridicata in vederea confiscarii.

Pentru valorificarea unor informatii detinute, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Iasi au desfasurat actiuni specifice pe linia prevenirii si combaterii contrabandei cu produse accizabile.

Astfel, in data de 24 februarie, politisti de frontiera au observat pe directia localitatii de frontiera Ungheni, in apropierea malului romanesc al raului Prut catre interiorul tarii, doua persoane care transportau in spate colete voluminoase.

Politistii de frontiera au procedat la interceptarea si legitimarea persoanelor. In urma cercetarilor s-a constatat ca acestea sunt cetatenii romani Nicolae C. si Stefanel A., in varsta de 32 respectiv 19 ani, domiciliati pe raza judetului Iasi.

In coletele descoperite erau 73.400 de tigarete diferite, de provenienta Republica Moldova.

Pe 25 februarie, politistii de frontiera din cadrul aceluiasi sector au oprit in trafic pentru control, in localitatea de frontiera Cristesti, un autoturism marca Opel Vectra, condus de cetateanul roman Gabriel G., in varsta de 35 ani, domiciliat pe raza judetului Iasi.

„In urma controlului asupra autoturismului, lucratorii nostri au descoperit pe bancheta din spate si in portbagaj cinci colete voluminoase, invelite in folie neagra, fapt pentru care persoana si mijlocul de transport au fost conduse la sediul Sectorului Politiei de Frontiera Iasi.”, a declarat subcomisar de politie Denis Lazar, purtator de cuvant al ITPF Iasi.

La controlul amanuntit, politistii de frontiera au constatat ca in coletele din masina erau 62.500 tigarete marca Plugarul cu timbru de acciza Republica Moldova.

In urma verificarilor, lucratorii au constat faptul ca cele trei persoane au mai fost depistate incercand sa introduca ilegal in Romania țigarete de contrabanda.

Cei trei barbati sunt cercetati sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda.

A fost dispusa masura retinerii intregii cantitati de tigari, in valoare de 31.831 lei, si a autoturismului, in valoare de 8.843 lei, in vederea confiscarii, iar cercetarile continua pentru stabilirea intregii arii infractionale si pentru identificarea tuturor persoanelor implicate.

Foto: informatorulmoldovei.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Erickaller,  07.07.2017 04:34

wh0cd472517 bentyl cost cipro xr 500

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii