A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834295.3907.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Aproximativ 5.000 pachete cu tigari confiscate la SPF Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
04-07-2015, ora 09:41

Aproximativ 5.000 pachete cu tigari confiscate la SPF Iasi

Articol de Cristian Amariei
Politistii de frontiera ieseni au intocmit lucrare penala pe numele unui cetatean roman care a incercat sa introduca aproximativ 5.000 pachete cu tigari de contrabanda pe piata neagra din Romania.

Pentru valorificarea unor informatii detinute politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Iasi au organizat o actiune specifica pe linia combaterii contrabandei cu tigari.

Astfel, in data de 2 iulie politistii de frontiera s-au deplasat intr-o localitate de pe raza judetului Iasi, la domiciliul cetateanului roman C.C.B., in varsta de 22 ani, despre care aveau date ca are preocupari in sfera infractiunii de contrabanda. Acesta a predat politistilor de frontiera trei colete voluminoase, invelite in folie de culoare neagra, in care erau tigarete cu timbru de acciza Republica Moldova.

In urma inventarierii continutului coletelor a rezultat cantitatea de 4.750 pachete tigari, marca Plugarul, de provenienta R. Moldova.

Tanarul a declarat ca a gasit tigaretele intr-un lan de porumb si le-a transportat la domiciliu cu intentia de a le vinde ulterior pe raza municipiului Iasi.

Pe numele persoanei in cauza a fost intocmita lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda si a fost dispusa masura ridicarii tigaretelor, in valoare de 42.450 lei, in vederea confiscarii.

In cauza, cercetarile continua in vederea stabilirii intregii arii infractionale si a tuturor persoanelor implicate.
     
Tag-uri: iasi, tigari, contrabanda
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Erickaller,  25.05.2017 19:37

wh0cd7332708 viagra generics

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii