A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661830.9552.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Appsbroker, unul din cei mai importanti parteneri Google, si-a inaugurat sediul din Romania, la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
16-06-2015, ora 11:41

Appsbroker, unul din cei mai importanti parteneri Google, si-a inaugurat sediul din Romania, la Iasi

Articol de Madalina Irimia
La inceputul lunii iunie 2015, Appsbroker, dezvoltator software de top din Marea Britanie si la nivel european, partener Premier Google, si-a lansat sediul din Romania, in cladirea United Business Center 3 din ansamblul Palas Iasi.

Compania, lansata acum sapte ani, a inregistrat o crestere foarte mare, pornind de la un start-up pentru a deveni un partener cheie pentru Google, ajutand in a livra viitorul digital intreprinderilor la nivel mondial, nume importante din numeroase industrii.

Charlie Conner, directorul Appsbroker, a fost prezent la lansarea oficiala a biroului din Romania si a reafirmat relatia de lunga durata cu orasul Iasi. Managerul general, Mike Conner, si managerul Appsbroker Romania, Florian Blaga, au inceput sa lucreze impreuna in 2008, iar parteneriatul lor a dus la intemeierea Appsbroker din Iasi, in urma cu patru ani. Appsbroker este acum o companie IT matura, cu previziuni excelente pentru cresterea viitoare, cu un focus pe sediul din Iasi.

Appsbroker doreste sa ofere numarului mare de persoane talentate din Iasi oportunitati de a lucra cu aplicatii si tehnologii care fac o diferenta uriasa pentru oameni din companii din intreaga lume.

Recenta inaugurare a sediului face parte din campania „Transformarea mov a Iasului", Appsbroker fiind interesata sa atraga noi angajati la sediul din ansamblul Palas.
     
Tag-uri: appsbroker, palas, iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii