A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662209.4471.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

ApaVital organizeaza editia a III-a a concursului de fotografie “Apa da viata Iasului!”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
17-09-2013, ora 05:34

ApaVital organizeaza editia a III-a a concursului de fotografie “Apa da viata Iasului!”

Articol de Madalina Irimia

Pasionatii de fotografie sunt invitati sa participe, in perioada 15 septembrie - 15 octombrie 2013, la cea de-a treia editie a concursului de fotografie „Apa da viata Iasului”, prin care ApaVital isi propune sa releve importanta apei in comunitatea locala. Castigatorii vor fi recompensati cu premii in bani iar primii 30 de participanti vor primi diverse obiecte promotionale marca ApaVital.

Tema concursului este apa (potabila si/sau uzata) in comunitatea locala ieseana. Pot fi trimise inclusiv fotografii cu obiective ApaVital (statia de epurare, statia de tratare, statii de pompare etc.), dar si imagini din timpul lucrarilor de interventii sau din timpul lucrarilor de investitii realizate de/pentru ApaVital. Juriul, format din reprezentanti ApaVital, va aprecia respectarea temei, creativitatea si originalitatea lucrarilor inscrise in concurs.

Vor fi acordate urmatoarele premii nete: locul I - 800 lei, locul II - 500 lei, locul III - 300 lei. Lucrarile cele mai reprezentative din punctul de vedere al temei concursului vor fi expuse in cadrul unei expozitii organizate la sediul societatii.

Fotografiile trebuie trimise pe adresa de e-mail media@apavital.ro in intervalul 15 septembrie - 15 octombrie 2013, alaturi de datele de contact ale participantului (nume, prenume, adresa de e-mail, telefon). Fotografiile care intrunesc conditiile de participare vor fi postate pe site-ul www.apavital.ro pe perioada derularii concursului, intr-o sectiune special creata. Fiecare participant poate trimite maximum 3 fotografii. Festivitatea de premiere va avea loc miercuri 23 octombrie 2013, la sediul ApaVital.

Premii:

Locul I – 800 lei

Locul II – 500 lei

Locul III – 300 lei

Primii 30 de participanti vor primi articole promotionale ApaVital.

Regulament:

1. Tema concursului este apa (potabila si/sau uzata) in comunitatea locala ieseana. Pot fi inscrise in concurs inclusiv fotografii cu obiective APAVITAL (statia de epurare, statia de tratare, statii de pompare etc.), dar si imagini din timpul lucrarilor de interventii sau din timpul lucrarilor de investitii realizate de/pentru APAVITAL.

2. Fotografiile trebuie sa aiba dimensiunea minima de 1600×1200 pixeli in format jpeg.

3. Fotografiile vor fi prezentate unui juriu format din 7 membri. Fiecare din cei 7 membri ai juriului va alege 10 fotografii din cele prezentate, care vor fi notate cu note de la 1 la 10. Se vor acorda premii pentru cele mai bune 3 fotografii din concurs. Criteriile de departajare sunt respectarea temei, creativitate, originalitate,

4. Fiecare fotografie trebuie sa aiba un titlu si sa contina numele si prenumele autorului. Nu sunt acceptate fotografiile cu watermark si nici cele care contin pe fotografie data si ora la care au fost facute. Aceste ultime informatii trebuie sa fie disponibile in EXIF. Fotografiile trebuie sa fie originale, realizate de concurenti.

5. Prin participare, concurentii isi dau acordul privind postarea si utilizarea fotografiilor pe site-ul si in alte materiale ApaVital. Cele mai reprezentative lucrari vor fi expuse pe holurile societatii si vor contine numele lucrarii si al autorului.

6. Fiecare participant poate trimite maximum 3 fotografii la concurs.

7. Prin inscrierea la concurs participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament.

Desfasurarea concursului:

Fotografiile trebuie trimise pe adresa de e-mail media@apavital.ro in intervalul 15 septembrie -15 octombrie 2013, insotite fiind de datele de contact ale participantului (nume, prenume, adresa de e-mail, telefon). Fotografiile care intrunesc conditiile de participare vor fi postate pe site-ul www.apavital.ro pe perioada derularii concursului.

Calendar:

Inscriere fotografii in concurs: 15 septembrie - 15 octombrie 2013

Jurizare: 15 -22 octombrie 2013

Festivitate de premiere: 23 octombrie 2013

     
Tag-uri: concurs, Apavital, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii