ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
17-05-2013, ora 16:31

Apa potabila va fi sistata pe mai multe strazi si localitati din Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

In vederea inlocuirii unor vane de aspiratie la Statia de pompare Bancila, operatiune determinata de gradul de uzura ridicat al acestora, luni 20 mai, in intervalul orar estimat 08.00 – 18.00, furnizarea apei va fi intrerupta catre utilizatorii din cartier Dacia (blocurile mai inalte de P+4), cartier Pacurari (de la intersectia cu strada Niciman pana la Rediu, cu strazile adiacente), cartier Pacuret, strada Silvestru (blocurile mai inalte de P+4), soseaua Arcu (blocurile mai inalte de P+4), Valea Lupului (zona Popas Pacurari), strada Cazarmilor (partial), strada Toma Cozma (de la intersectia cu strada Sipotel pana la Piata Pacurari, cu strazile adiacente), strazile Ogorului, Semanatorului si Ion Roata.

In scopul efectuarii unei legaturi la o conducta ce face legatura dintre Statia de pompare Holboca si un rezervor-tampon cu o capacitate de 50 mc, luni 20 mai 2013, in intervalul orar estimat 09.00 – 16.00, furnizarea apei va fi intrerupta catre circa 200 de utilizatori din Cristesti, Manzatesti, zona Priza Prut si blocuri Tutora. Lucrarea face parte din proiectul „Extinderea si modernizarea sistemelor de alimentare cu apa si canalizare in comuna Holboca, judetul Iasi”.

In vederea evitarii efectelor negative cauzate de lipsa apei, utilizatorii afectati sunt rugati sa-si creeze rezerve de apa pentru perioada de intrerupere si isi cere scuze pentru disconfortul creat. Pentru informatii suplimentare sau alte sesizari, clientii pot suna la telefon 0232.969.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii