A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719865817.8524.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Apa potabila va fi sistata pe Bulevardul Nicolae Iorga din Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
29-05-2013, ora 11:05

Apa potabila va fi sistata pe Bulevardul Nicolae Iorga din Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

In scopul efectuarii unei legaturi la o conducta noua in zona Podu de Piatra, joi 30 mai, in intervalul orar estimat 08.00 – 19.00, furnizarea apei va fi intrerupta catre utilizatorii din Bulevardul Nicolae Iorga (de la nr. 1 la nr. 37), strazile Romana, Ion Neculce si Decebal.

Lucrarile - care se vor desfasura in carosabil, cu restrictie partiala de circulatie pe un sens de circulatie in strada Decebal - fac parte din proiectul „Inlocuire conducta de distributie apa potabila din soseaua Nationala”, realizat cu investitii din fonduri proprii ApaVital.

In vederea evitarii efectelor negative cauzate de lipsa apei, consumatorii afectati sunt rugati sa-si creeze rezerve de apa pentru perioada de intrerupere. Asociatiile de locatari din zona afectata sunt rugate sa instiinteze locatarii asupra intreruperii furnizarii apei potabile. Pentru informatii suplimentare sau alte sesizari, clientii pot suna la telefon 0232.969.

     
Tag-uri: sistare, apa, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii