A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719865732.6283.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Apa potabila va fi sistata pe Bulevardul Nicolae Iorga, Strada Nicolina si Soseaua Nationala
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
15-05-2013, ora 15:26

Apa potabila va fi sistata pe Bulevardul Nicolae Iorga, Strada Nicolina si Soseaua Nationala

Articol de Alexandra Stefanescu

In scopul devierii unei conducte de apa potabila de 300 mm diametru de la intersectia strazii Nicolina cu aleea Rozelor, joi 16 mai 2013, in intervalul orar estimat 08.00 – 18.00, furnizarea apei va fi intrerupta catre utilizatorii din Bulevardul Nicolae Iorga (de la nr. 1 la nr. 37), strada Nicolina (intre Podu Ros si Bazar), Soseaua Nationala (intre Podu Ros si Podu de Piatra) si aleea Decebal.

Lucrarile se vor desfasura in carosabil, cu restrictie pe un sens de circulatie in aleea Rozelor. Conducta de apa potabila va fi deviata deoarece se suprapune peste o retea de canalizare ce urmeaza a fi inlocuita in cadrul Contractului de Lucrari nr. 7, „Modernizarea sistemului de canalizare in judetul Iasi”, realizat cu fonduri de la Uniunea Europeana. Lucrarile din acest contract au o valoare de 14.671.970,84 lei si cuprind reabilitarea retelei de canalizare prin inlocuirea conductelor existente pe o lungime de 12,8 km, precum si reconectarea unui numar de 275 racorduri de canalizare la noile colectoare.

In vederea evitarii efectelor negative cauzate de lipsa apei, consumatorii afectati sunt rugati sa-si creeze rezerve de apa pentru perioada de intrerupere. Pentru informatii suplimentare sau alte sesizari, clientii pot suna la telefon 0232.969.

Foto: finantistii.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii