A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719758193.656.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Apa potabila va fi oprita pana sambata in mai multe localitati din judetul Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
16-05-2014, ora 16:37

Apa potabila va fi oprita pana sambata in mai multe localitati din judetul Iasi

Articol de Madalina Irimia

Precipitatiile abundente inregistrate zilele trecute in bazinul hidrografic al raului Ozana au antrenat aluviuni care au determinat cresterea gradului de turbiditate al acestor ape la peste 22.000 de grade turbiditate. In aceste conditii, si apa din drenurile sursei Timisesti a atins un nivel crescut al turbiditatii, respectiv 35 de grade, fata de 0 pana la 5 grade, cat ar trebui sa fie in mod normal.

Intrucat apa cu un astfel de grad de turbiditate nu poate fi introdusa in reteaua de distributie, ApaVital a trecut la descarcarea firului II al aductiunii Timisesti – Iasi, in zona localitatii Strunga, pana la trecerea undei de turbiditate.

In acest context, pana sambata 17 mai 2014, ora estimata 06.00, ApaVital se afla in imposibilitatea de a furniza apa potabila catre utilizatorii din localitatile Strunga, Tg. Frumos, Razboieni, Ion Neculce, Sarca, Baltati si Valea Lupului. In acelasi interval orar estimat, apa potabila va fi furnizata cu presiune scazuta si in municipiul Iasi.

Foto: targumureseanul.ro

     
Tag-uri: sistare, apa, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii