ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
12-02-2013, ora 08:00

Apa potabila, sistata pe mai multe strazi din Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Miercuri 13 februarie, la Statia de pompare a apei Cerna se va efectua revizia unui robinet vana de 400 mm diametru, lucrare ce face parte din cadrul programului de revizii si reparatii pe anul in curs. In aceste conditii, ApaVital va intrerupe furnizarea apei potabile, in intervalul orar estimat 08.00 – 15.00, catre clientii alimentati din reteaua de inalta presiune (blocurile mai mari de P+4) din cartierele Alexandru cel Bun si Mircea cel Batran.

In aceeasi zi, 13 februarie, o echipa ApaVital va efectua legatura unei conducte de 160 mm la o conducta de 300 mm, lucrare ce face parte din cadrul proiectului „Inlocuire retea apa si bransamente strada Pacurari – tronson strada Manolescu – Piata Eminescu, municipiul Iasi”. Din acest motiv, in intervalul orar estimat 09.00 – 15.00, furnizarea apei potabile va fi intrerupta catre clientii din strazile Moara de Foc, Rampei, Lupitei. Pacurari, Soseaua Pacurari, Popauti, Niciman si Petru Poni.

In vederea evitarii efectelor negative cauzate de lipsa apei, rugam consumatorii afectati sa-si creeze rezerve de apa pentru perioada de intrerupere.

Foto: adevarul.ro

     
Tag-uri: sistare, apa, strazi, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii