A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720211096.9661.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Angajatii TVR au protestat astazi la Iasi. Unul dintre ei a intrat in greva foamei
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
08-10-2012, ora 15:30

Angajatii TVR au protestat astazi la Iasi. Unul dintre ei a intrat in greva foamei

Articol de Diana Dumitriu

Angajatii Studioului Teritorial Iasi au declansat, in cursul acestei zile, un protest spontan, din cauza deciziei Societatii Romane de Televizune de a efectua disponibilizari. Dupa ce au stat o ora in curte, protestatarii si-au reluat lucrul, unul dintre ei insa a intrat in greva foamei.

Angajatii TVR Iasi sunt nemultumiti ca sefii de la Bucuresti au cerut ca la Iasi sa fie disponibilizati 54 dintre angajati din cei 134 cati sunt in prezent. Acesta este cel mai mare numar de concedieri facut la un studiou teritorial. La studiourile Timisoara si Cluj vor ramane cate 100 de angajati, in timp ce la Iasi, numarul celor care vor continua sa lucreze va fi de 80, numar insuficient data fiind aria mai mare de acoperire din punct de vedere geografic.

Vrem ca si la Iasi sa ramana 100 de angajati, ca si la celelalte studiouri. Criteriile de evaluare sunt ilegale, imorale si incorecte. De aceea trebuie schimbate”, a spus Ion Popa, liderul sindicatului de la TVR Iasi.

Cei de la TVR Iasi sunt nemultumiti si de faptul ca vor da examene prin intermediul videoconferintelor, fara a-si vedea interlocutorii, ca nu au primit tematica si materialul bibliografic, intrebarile fiind de tip grila. La randul sau, memoriul de activitate ridica mari nemultumiri in randul celor de la TVR Iasi. Chiar si modalitatea de inscriere la concurs este pusa sub semnul intrebarii de protestatari.

Electricianul Eduard Simionescu a refuzat sa isi reia activitatea, el declarand ca intra in greva foamei din cauza criteriilor de concediere impus de Claudiu Saftoiu, presedintele director al SRTV.

Foto: calatorii.myfreeforum.ro

     
Tag-uri: TVR, Iasi, protest, angajati
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii