ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
30-01-2014, ora 09:45

Angajatii DLEP Iasi vor merge prin 26 de comune pentru a elibera noi carti de identitate

Articol de Cristian Amariei

Din 6 februarie, Directia Locala de Evidenta a Persoanelor desfasoara editia a III-a a Campaniei „Prioritate la identitate”, cu scopul punerii in legalitate a cetatenilor din comunele arondate municipiului Iasi.

Angajatii DLEP Iasi se vor deplasa, prin intermediul statiei mobile, in fiecare din cele 26 de comune arondate pentru a prelua cereri de eliberare a actului de identitate si a certificatelor de stare civila pierdute sau deteriorate.

Campania se adreseaza persoanelor care au actul de identitate expirat sau urmeaza sa le expire in urmatoarele 6 luni; celor care au implinit 14 ani si nu au act de identitate; care au actul de identitate pierdut, furat, deteriorat; care si–au schimbat domiciliul sau au alt numar la casa; care s-au casatorit/au divortat/schimbat numele si nu au preschimbat actul de identitate; care au certificate de stare civila tip vechi/pierdute/deteriorate; care au buletin tip vechi si doresc carte de identitate.

In acest fel, persoanele in cauza nu mai sunt nevoite sa se deplaseze in municipiul Iasi pentru obtinerea actului de identitate deoarece inclusiv eliberarea se face in comuna de domiciliu prin intermediul posturilor de politie. In cadrul editiilor anterioare au fost puse in legalitate 3.241 de persoane.

Foto: realitatea.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii