A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719863376.2327.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Angajatii CFR au reluat lucrul. 138 de trenuri aflate in grafic pe raza regionalelor Bucuresti, Craiova, Cluj, Iasi, Galati si Constanta au inregistrat intarzieri totale de 10.468 de minute
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
16-01-2013, ora 10:27

Angajatii CFR au reluat lucrul. 138 de trenuri aflate in grafic pe raza regionalelor Bucuresti, Craiova, Cluj, Iasi, Galati si Constanta au inregistrat intarzieri totale de 10.468 de minute

Articol de Alexandra Stefanescu

Compania Nationala de Cai Ferate “CFR” SA anunta ca, in intervalul orar 7.00 – 9.00, in urma protestului declansat de angajati, a fost afectata circulatia a 138 de trenuri, care erau inscrise in grafic pe raza regionalelor Bucuresti, Craiova, Cluj, Iasi, Galati si Constanta.

Protestul spontan a fost declansat, prin incetarea activitatii, din cauza intarzierii cu o zi a platii salariului (lichidarea) pe luna decembrie.

In intervalul orar 7.00-9.00, 138 de trenuri nu au fost expediate din statii sau au fost oprite in statiile intermediare, acestea urmand sa ajunga la destinatie cu intarzieri foarte mari.

Incepand cu ora 9.00 au fost repuse in circulatie toate trenurile afectate de protestul angajatilor de pe raza regionalelor regionalelor Bucuresti, Craiova, Cluj, Iasi, Galati si Constanta.

In urma protestului declansat in intervalul orar 7.00-9.00, circulatia a 138 de trenuri aflate in grafic pe raza regionalelor Bucuresti, Craiova, Cluj, Iasi, Galati si Constanta au inregistrat intarzieri totale de 10.468 de minute.

Compania Nationala de Cai Ferate „CFR” SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest eveniment si recomanda publicului calator ca inainte de efectuarea calatoriei sa solicite informatii despre intarzierile care se inregistreaza in traficul feroviar la statiile si agentiile CFR din Bucuresti si din tara, la telefon 021/9521.

Foto: evz.ro

     
Tag-uri: greva, CFR, Iasi, tren, intarziere
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii