ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
10-05-2012, ora 09:20

Angajati ai Oficiului de Cadastru din Iasi audiati la DNA

Articol de Cristian Amariei

Mai multi angajati ai Oficiului Judetean de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OJCPI) Iasi suspectati de implicare in afaceri ilegale cu terenuri si imobile au fost audiati miercuri de DNA. Printre cei vizati se numara si directorul institutiei, Narciza Nedelcu (PDL).

Directorul OJCPI Iasi, Narciza Nedelcu, a declarat pentru Adevarul ca procurorii i-au pus doar niste intrebari. "Am fost chemata la DNA dimineata. Mi s-au pus niste intrebari si am dat niste raspunsuri. Nu comentez in niciun fel acuzatiile care mi se aduc. Pot sa va spun ca nu sunt probleme mari la OCPI sau probleme cu terenuri", a precizat sefa OJCPI.

La audieri au fost chemati si Dumitru Daniel Dascalu si Iulian Daniel Buiciuc. In acelasi dosar mai sunt cercetati Liviu Baltatu, Narciza Nedelcu si alte 12 persoane fizice si juridice.

In decembrie 2011, doi angajati ai OJCPI Iasi, Cosmin Radu si Ovidiu Plesescu au fost arestati, alaturi de alte patru persoane, fiind acuzati de implicare in afaceri ilegale cu terenuri si imobile in municipiul Iasi. Cele sase persoane au fost ulterior eliberate, iar din luna februarie a acestui an ancheta a fost preluata de procurorii DNA, dupa ce DIICOT si-a declinat competenta in acest caz, informeaza Mediafax.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Erickaller,  20.06.2017 06:37

wh0cd1493815 elimite cream price

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii