A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675112.5775.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Anabolizante descoperite de politistii de frontiera ieseni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
11-04-2013, ora 16:53

Anabolizante descoperite de politistii de frontiera ieseni

Articol de Cristian Amariei

Politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Raducaneni au descoperit in bagajele unui cetatean din Republica Moldova 20 fiole Testosterona si 360 tablete Danabol.

In ziua de 10 aprilie a.c., politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Raducaneni, pe timpul executarii unei misiuni specifice, au oprit in trafic pentru control, pe DN28, comunicatia Iasi –Albita, un autovehicul marca Mercedes 312D inmatriculat in Republica Moldova.

In urma controlului efectuat asupra autovehicului au fost descoperite in bagajele cetateanului din Republica Moldova Petru V. cantitatea de 20 fiole Testosterona si 360 tablete Danabol.

Finalizarea cazului s-a realizat impreuna cu reprezentantii Biroului Vamal Albita, care au dispus retinerea bunurilor in vederea confiscarii si sanctionarea celui in cauza cu amenda contraventionala in valoare de 30.000 lei.

Foto: bodybuildingdungeon.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii