A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719866284.6477.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Amenzi de peste 70.000 de lei aplicate de politistii din Iasi in perioada minivacantei de Paste
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
07-05-2013, ora 12:55

Amenzi de peste 70.000 de lei aplicate de politistii din Iasi in perioada minivacantei de Paste

Articol de Alexandra Stefanescu

In perioada 1-6 mai, cu ocazia Sarbatorilor Pascale si Zilei Internationale a Muncii peste 1600 de politisti din cadrul S.I.C., S.I.F., S.A.S., Serviciul Ordine Publica, S.A.E.S.P. au actionat in zonele unde s-au desfasurat manifestari religioase, cultural-artistice si sportive, cu participarea unui public numeros, pentru asigurarea unui climat de ordine si siguranta publica.

Astfel, nu au fost inregistrate evenimente deosebite de tulburare a ordinii si linistii publice, media zilnica de politisti angrenati in activitati preventiv reactive fiind de 233.

Tot in aceasta perioada, politistii rutieri au organizat si executat actiuni pe raza intregului judet pentru prevenirea si combaterea accidentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive, consumului de alcool si a celoralte cauze generatoare de evenimente rutiere, fiind aplicate 330 sanctiuni contraventionale , in valoare de 70.681 lei. De asemenea au fost constatate doua infractiuni.

Foto: puterea.ro

     
Tag-uri: amenzi, politie, Paste
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii