A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662265.6986.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Amenzi de peste 20.000 de lei dupa controalele politistilor in pietele din Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
25-09-2013, ora 13:08

Amenzi de peste 20.000 de lei dupa controalele politistilor in pietele din Iasi

Articol de Madalina Irimia

Avand in vedere ca in aceasta perioada pietele agroalimentare devin tot mai aglomerate politistii locali au intensificat actiunile de control. Cu aceasta ocazie, de la inceputul lunii septembrie, in cadrul verificarilor efectuate, politistii au sanctionat 117 persoane cu amenzi in valoare de 21.965 lei.

Dintre acestea, 31 de sanctiuni cu valori cuprinse intre 100 si 1.000 lei, au fost aplicate conform O.G. nr. 99/2000, privind comercializarea produselor si serviciilor de piata fara a detine autorizatie in acest sens. De asemenea, lucratorii institutiei noastre au actionat si in imediata apropiere a pietelor agroalimentare, ocazie cu care au sanctionat contraventional 43 de persoane cu amenzi in valoare de 1.415 lei, conform H.C.L.M. Iasi nr. 167/1998, privind exercitarea de acte de comert, cu vadita intentie de a se sustrage de la plata taxelor legale. Lucratorii institutiei noastre au aplicat si 43 de sanctiuni contraventionale in valoare de 16.600 lei, conform Legii nr. 12/1990, privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite. In plus, pentru comerciantii in cauza a fost dispusa si masura complementara a ridicarii in vederea confiscarii a bunurilor (produse alimentare si nealimentarea, alcool, tutun, etc.), care au facut obiectul contraventiei. Precizam faptul ca si in perioda urmatoare politistii locali vor desfasura actiuni cu efective marite in pietele agroalimentare din municipiul Iasi pentru asigurarea unor activitati comerciale civilizate si prevenirea comertului ilicit”, a declarat Daniel Ungureanu, purtatorul de cuvant al Politiei Locale Iasi.

Foto: rtv.net

     
Tag-uri: amenzi, controale, Iasi, piete
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii