A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719817029.6619.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Amenzi de peste 11.000 de lei date de politistii ieseni pentru constructiile ilegale
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
07-02-2014, ora 13:07

Amenzi de peste 11.000 de lei date de politistii ieseni pentru constructiile ilegale

Articol de Alexandra Stefanescu

Pe parcursul lunii ianuarie 2014, politistii locali din cadul Serviciului Control Urbanism au continuat verificarile privind respectarea prevederilor legale in ceea ce priveste amenajarea teritoriului si urbanismul, conform competetelor ce le revin.

In urma controalelor desfasurate, lucratorii institutiei noaste au aplicat 4 sanctiuni contraventionale in valoare de 11.000 lei. Sanctionarea persoanelor s-a impus ca urmare a verificarii a 134 de autorizatii de construire. De asemenea, politistii locali au procedat la somarea a 131 de persoane ca in cel mai scurt timp sa se prezinte la sediul Politiei Locale, in vederea prezentarii autorizatiilor pentru constructiile demarate. In perioada de referinta, lucratorii institutiei noastre au solutionat 182 de sesizari primite din partea cetatenilor cu privire la amenajarea teritoriului si urbanismul. De exemplu, numita M.I., in calitate de administrator, a fost sanctionata cu amenda contraventionala in valoare de 5.000 lei, conform Legii nr. 50/1991, deoarece a executat lucrari de construire a unui terase acoperite, in zona Podu Ros, fara a detine autorizatie in acest sens. In plus, a fost somata sa intre in legalitate prin obtinerea autorizatiei de construire daca conditiile urbanistice permit acest lucru”, a declarat Daniel Ungureanu, purtatorul de cuvant al Politiei Locale Iasi.

Foto: adevarul.ro

     
Tag-uri: amenzi, constructii, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii