A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719986056.7954.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Amenzi de mii de lei pentru comerciantii ieseni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
20-08-2014, ora 13:29

Amenzi de mii de lei pentru comerciantii ieseni

Articol de Ana-Maria Onofrei

In cursul zilei de 19 august, politistii Politiei Municipiului Pascani si Sectiei 6 politie rurala Pascani au actionat in targul saptamanal din satul Scheia, comuna A.I. Cuza, judetul Iasi, in pietele agroalimentare din municipiul Pascani, pentru prevenirea faptelor ilicite de comert, dar si pentru fluidizarea traficului rutier si prevenirea evenimentelor rutiere pe DJ 208 si DN 2.

Cu aceasta ocazie au fost verificati 7 agenti economici si 14 vanzatori ambulanti, au fost legitimate 35 de persoane, controlate 57 de autovehicule, 11 atelaje hipo si biciclisti, iar 8 conducatori auto testati cu aparatul alcooltest.

Potrivit IPJ Iasi, „P. Tudor, de 48 ani, din orasul Tg. Frumos, jud. Iasi a fost depistat in targul din satul Scheia, comuna A.I.Cuza, in timp ce oferea spre vanzare 73 pachete cu tigari de provenienta R. Moldova si Ucraina. Tigarile au fost confiscate, iar celui in cauza i s-a intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de contrabanda. P. Daniel, de 43 ani, din mun. Pascani, Jud. Iasi a fost depistat conducand o autoutilitara fara a purta centura de siguranta si fara a acea asupra sa documentele masinii. A fost sanctionat cu amenda in valoare de 180 lei.”

A fost constatata o infractiune in flagrant si aplicate 61 de sanctiuni contraventionale. Valoarea amenzilor aplicate este de 15.330 lei. Totodata, a fost retinut si un permis de conducere pentru depasirea vitezei legale.

Politistii au confiscat si 73 pachete cu tigari provenienta R. Moldova si Ucraina si 40 paini.

Foto: mondonews.ro

     
Tag-uri: iasi, amenzi, piete
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii