A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675742.2357.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Amenzi de aproximativ doua miliarde lei vechi pentru comerciantii din judetul Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
11-04-2013, ora 16:05

Amenzi de aproximativ doua miliarde lei vechi pentru comerciantii din judetul Iasi

Articol de Cristian Amariei

Miercuri, 10 aprilie, politistii din cadrul I.P.J. Iasi au actionat pe raza judetului, pentru prevenirea si combaterea comertului ilicit in piete si zone adiacente, precum si pe segmentele stradale, actiune la care au mai participat reprezentanti ai O.J.P.C. Iasi, D.S.V.S.A. Iasi, Directia Judeteana de Accize si Operatiuni Vamale Iasi.

In urma verificarilor au fost aplicate 454 de amenzi in valoare totala de 176635 lei. De asemenea au fost confiscate bunuri de 6875 lei.

Cu ocazia controlului efectuat la o societate comerciala din Pascani, a fost gasita cantitatea de 12 litri de alcool, fara documente de provenienta si suma de 39 lei ce nu a fost operata in casa de marcat, provenita din comercializarea alcoolului. Reprezentantul societatii a fost sanctionat contraventional cu suma de 6000 lei, conform L.12/1990 si a fost confiscata cantitatea de alcool”, informeaza IPJ Iasi.

Foto: rtv.net

     
Tag-uri: amenzi, comercianti, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii