A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727583757.2942.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Amenzi de 1 Mai: Viteza mult prea mare si alcool la volan pe soselele din Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
02-05-2014, ora 11:56

Amenzi de 1 Mai: Viteza mult prea mare si alcool la volan pe soselele din Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

In noaptea de 1 spre 2 mai, aproximativ 150 de politisti au actionat pentru prevenirea si combaterea infractiunilor stradale, mentinerea unui climat de ordine si siguranta publica, precum si pentru reducerea riscului rutier.

Politistii au folosit in cadrul actiunilor 4 patrule cu caini de serviciu, fiind vizate 28 de zone, au legitimat peste 830 de persoane si au controlat 620 de autovehicule.

In cadrul activitatilor desfasurate de politisti, au fost constatate 3 infractiuni si au fost aplicate 257 de sanctiuni contraventionale, in valoare de peste 60.000 lei.

A fost depistat soferul unui auto, B. Costin, de 33 ani, din mun. Iasi, in timp ce se deplasa pe o strada din municipiul Iasi. Intrucat emana halena alcoolica a fost testat, rezultand o alcoolemie de 0.44 mg/l alcool pur in aerul expirat. Pe numele acestuia s–a intocmit dosar penal. A fost depistat si conducatorul unei motociclete, C. Ovidiu, de 23 de ani, din comuna Comarna, judetul Iasi, care se deplasa cu viteza de 134 km/h, control radar, pe un sector de drum limitat la 50 km/h. In urma verificarilor, s-a stabilit ca tanarul nu poseda permis de conducere valabil pentru categoria A. Pe numele acestuia s-a intocmit dosar penal“, anunta IPJ Iasi.

Foto: cugetliber.ro

     
Tag-uri: alcool, viteza, soferi, Iasi, amenzi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii