ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
05-10-2012, ora 03:14

Ambulatoriile a trei mari spitale din Iasi vor fi reabilitate si modernizate cu fonduri europene (VIDEO)

Articol de Diana Dumitriu

Cristian Adomnitei, seful Consiliului Judetean Iasi a anuntat ca a obtinut o finantare europeana de aproximativ 6 milioane de euro pentru ambulatoriile a trei spitale din subordine. Astfel, in maxim doi ani de la inceperea lucrarilor Ambulatoriul de Specialitate al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Iasi, Ambulatoriul de Specialitate Obstetrica si Ginecologie „Cuza Voda” Iasi si Ambulatoriul Integrat al Spitalului Clinic de Urgenta „Prof. Dr. Nicolae Oblu” vor fi reabilitate si modernizate.

Saptamana aceasta am primit o veste foarte buna. In urma demersurilor facute la Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est (ADRNE) am reusit sa obtinem finantare pentru cele trei ambulatorii. Pe aceasta cale le multumesc domnilor directori Apostol si Harja de la ADRNE. In scurt timp vom semna contractele de finantare. Totodata, in cursul noptii trecute Directia de Proiecte a finalizat caietele de sarcini. In scurt timp, vom face o cerere de oferte pentru proiectele tehnice. In maxim patru luni vom depune cererea de finantare”, a declarat Cristian Adomnitei, presedintele Consiliului Judetean.

Cele trei ambulatorii care vor face obiectul investitiei sunt: Ambulatoriul de Specialitate al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Iasi, cu o valoare totala de 10.727.754,09 lei, din care fonduri nerambursabile 8.343.891,70 lei; Ambulatoriul de Specialitate Obstetrica si Ginecologie „Cuza Voda” Iasi, cu o valoare totala de 9.041.847,32 lei, din care fonduri nerambursabile 7.109.192,44 lei; Ambulatoriul Integrat al Spitalului Clinic de Urgenta „Prof.dr. Nicolae Oblu” Iasi, cu o valoare totala de 6.592.697,20 lei, din care fonduri nerambursabile 5.047.769,30 lei.

     
Tag-uri: ambulatorii, spitale, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii