A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727692357.4228.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii: ”Am revenit la Iasi, orasul din Romania unde ma simt acasa”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
07-11-2013, ora 14:44

Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii: ”Am revenit la Iasi, orasul din Romania unde ma simt acasa”

Articol de Alexandra Stefanescu

Excelenta Sa Martin Harris, Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii, s-a intalnit joi, 7 noiembrie, cu Gheorghe Nichita, primarul Municipiului Iasi.

Discutia purtata cu edilul sef a atins subiecte de actualitate precum descentralizarea si regionalizarea Romaniei, candidatura Municipiului Iasi la titlul de Capitala Culturala Europeana 2021 si participarea unor personalitati marcante precum Lordul David Trimble la Festivalul International al Educatiei. „Excelenta s-a mentionat faptul ca FIE a avut ecouri pozitive la nivel national si nu numai si i-am relatat despre anvergura pe care trebuie sa o aiba o asemenea manifestarea in ceea ce priveste promovarea culturii si educatiei romanesti. Chiar daca el se petrece in Iasi, FIE trebuie sa devina un brand pentru intreaga regiune a Moldovei”, a afirmat primarul Gheorghe Nichita.

Discutiile au mai vizat si aspecte legate de reforma sistemului de sanatate in Romania, Ambasada Marii Britanii acordand sprijin pentru implementarea unor masuri concrete in favoarea medicilor rezidenti. ”Ma bucur ca am revenit la Iasi, orasul din Romania unde ma simt acasa”, a declarat Martin Harris, Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii.

Excelenta Sa va petrece 2 zile in municipiul Iasi, avand un program variat, de la intalniri cu autoritatile locale, la vizite si intilniri cu ONG-uri si reprezentantii mediului de afaceri. In acelasi timp, acesta va sustine o conferinta la Facultatea de Drept si va participa la simpozionul international dedicat lui C.S. Lewis, celebrul autor al seriei pentru copii ”Cronicile din Narnia”, la Universitatea ”Al.I.Cuza”.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii