A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727584141.1756.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ambasadorul Elvetiei in Romania: „Iasul are o imagine excelenta la nivelul autoritatilor elvetiene”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
14-05-2014, ora 15:58

Ambasadorul Elvetiei in Romania: „Iasul are o imagine excelenta la nivelul autoritatilor elvetiene”

Articol de Alexandra Stefanescu

Ambasadorul Elvetiei in Romania, Excelenta Sa Jean-Hubert Lebet s-a intalnit la Palatul Roznovanu cu primarul Iasului, Gheorghe Nichita, cu ocazia lansarii proiectului regional „Finantare pentru IMM-uri, derulat de Ambasada Elvetiei in colaborare cu CEC Bank (institutie selectata in urma unei licitatii publice de catre Ministerul de resort).

Excelenta Sa s-a aratat deosebit de incantat de cooperarea foarte buna dintre autoritatile elvetiene si Primaria Municipiului Iasi, afirmand ca Iasul are o imagine excelenta la nivelul autoritatilor elvetiene. Discutiile au vizat numeroase proiecte derulate de Primaria Municipiului Iasi cu sprijinul Guvernului elvetian (grant SECO privind transportul public in Iasi, grant privind sistemul centralizat de furnizare a agentului termic etc.), dar si proiectele pe fonduri europene care se materializeaza in acest moment in oras.

Am discutat cu Excelenta Sa si pozitionarea geo-strategica a orasului Iasi in contextul actualei crize din Ucraina. In acest context am subliniat importanta pe care o acorda municipalitatea relatiilor de infratire si proiectele concrete de colaborare cu orasul Chisinau din Republica Moldova si cu orasul Cernauti din Ucraina si rolul acestui parteriat strategic. Nu va ascund ca am discutat inclusiv despre competitia pentru castigarea titlului de Capitala Culturala Europeana in 2021”, a declarat primarul Gheorghe Nichita.

Vizita la Iasi a inaltilor reprezentanti ai Ambasadei Elvetiei a mai inclus intalniri cu mitropolitul Moldovei si Bucovinei, IPS Teofan, dar si cu Abraham Ghiltman, Presedintele Comunitatii Evreilor din Iasi. De asemenea, delegatia elvetiana a vizitat Universitatea ”Al. I. Cuza” si Muzeul Unirii Iasi.

     
Tag-uri: primar, ambasador, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii