A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719758041.0301.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Alteta Sa Printesa Muna Al-Hussein a Iordaniei s-a intalnit cu primarul Gheorghe Nichita
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
14-06-2013, ora 14:44

Alteta Sa Printesa Muna Al-Hussein a Iordaniei s-a intalnit cu primarul Gheorghe Nichita

Articol de Madalina Irimia

Vineri, 14 iunie, de la ora 11.00 Primarul Municipiului Iasi fost gazda Altetei Sale Regale Printesa Muna Al-Hussein. La intalnirea cu sefii celor 3 autoritatilor locale, Primarie, Prefectura si Consilul Judetean au mai participat si Excelenta Sa Munther Said Qabb’ah, Ambasadorul Regatului Hasemit al Iordaniei ,Secretarul de Stat Raed Arafat , Dr. Rowaida Ma’aita, din Ministerul Sanatatii Iordanian, Da’ad Shokeh, Secretar General al Asociatiei Asistentelor Medicale Iordaniene, Rectorul UMF Iasi, Vasile Astarastoaie.

Intalnirea a inceput cu momentul solemn al semnrii in Cartea de onoare a orasului si acordarea titlului de Ambasador al Iasului Altetei Sale Regale, in semn de pretuire si apreciere pentru prezenta la Iasi si contributia la promovarea orasului in lume. Alteta Sa s-a declarat profund impresionata si onorata de acest titlu si a afirmat ca va fi un bun Ambasador si va reveni cu placere la Iasi cand va avea ocazia.

Seful Municipalitatii a prezentat cateva detalii despre Festivalul International al Educatiei ce are loc in aceste zile la Iasi, in acelasi timp cu Congresul Educatiei la Bucuresti si semnificatia acestor evenimente si a prezentat cateva lucruri legate de istoria Palatului Roznovanu si a Municipiului Iasi.

Alaturi de primar, in cadrul intalnirii au mai adresat mesaje debun venit la Iasi si presedintele CJ Cristian Adomnitei si Prefectul Romeo Olteanu.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii