ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
16-12-2012, ora 15:10

Alimentarea cu energie electrica, intrerupta in 51 de localitati din zona Moldovei

Articol de Alexandra Stefanescu

Conditiile meteorologice nefavorabile inregistrate in ultimele 24 de ore au provocat mai multe avarii in retelele de electricitate din zona Moldova prin ruperea de conductoare, elemente de izolatie si de sustinere.

Drept urmare, la ora 14.00 erau afectate total sau partial 14 linii aeriene de medie tensiune, nefiind alimentate cu energie electrica aproximativ 270 posturi de transformare din 51 de localitati. Cele mai afectate judete sunt: Vaslui (22 localitati) si Botosani (13 localitati). In judetul Iasi inregistram 7 localitati nealimentate cu energie electrica, in Suceava 6, iar in Bacau sunt 3 localitati. In judetul Neamt nu inregistram la aceasta ora localitati nealimentate integral cu energie electrica.

Echipele companiei au fost suplimentate si actioneaza in continuare, dar exista posibilitatea ca in unele zone, urmare a accesului dificil cauzat de drumurile inzapezite si viscol, interventia sa se faca cu intarziere.

Avand in vedere ca in continuare conditiile meteorologice sunt vitrege (rafale puternice de vant ce viscolsc si spulbera zapada, vizibilitate scazuta) nu este exclus sa apara si alte incidente, cu afectarea alimentarii cu energie si in alte zone.

Ii asiguram pe consumatori ca echipele de interventie ale companiei depun toate eforturile, pentru ca alimentarea cu energie electrica sa fie reluata cat mai repede posibil”, anunta E.ON Moldova.

Foto: realitatea.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii