A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719629371.9365.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Alerta la Iasi! 12 copii au ajuns la SPITAL, dupa ce au MANCAT CORNUL SI LAPTELE
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
24-02-2014, ora 17:03

Alerta la Iasi! 12 copii au ajuns la SPITAL, dupa ce au MANCAT CORNUL SI LAPTELE

Articol de Madalina Irimia

Un numar de 12 copii au fost preluati de ambulante, luni, de la o scoala din localitatea ieseana Valea Oilor dupa ce li s-a facut rau, avand simptome de toxiinfectie alimentara, reprezentantii scolii spunand ca elevii au inceput sa se simta rau dupa ce au mancat cornuri si lapte.

Potrivit reprezentantilor Serviciului Judetean de Ambulanta Iasi, initial au existat solicitari pentru preluarea a cinci copii carora li s-a facut rau, iar ulterior numarul copiilor cu simptome de toxiinfectie alimentara a crescut la 12.

"Copiii au simptome de toxiinfectie alimentara si au fost trimise ambulante de la Targu Frumos pentru a-i prelua de la scoala din Valea Oilor. Vor fi dusi la o unitate de primiri urgente din Targu Frumos si daca situatia o va impune vor fi transportati la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi", a declarat Luminita Bodran, seful Serviciului Judetean de Ambulanta Iasi, citata de mediafax.ro.

Reprezentantii scolii le-au spus medicilor ca elevilor li s-a facut rau dupa ce au mancat cornurile si laptele primite la scoala.

Foto: realitatea.net

     
Tag-uri: corn, lapte, copii, spital, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Erickaller,  12.06.2017 12:16

wh0cd6144632 antabuse

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii