A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720185563.6362.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Alegerile legislative din Tunisia, organizate si la Iasi: 200 de studenti tunisieni vor vota la UMF
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
11-10-2011, ora 17:09

Alegerile legislative din Tunisia, organizate si la Iasi: 200 de studenti tunisieni vor vota la UMF

Articol de Alexandra Stefanescu

Cei aproximativ 200 de studenti din Tunisia, care urmeaza cursurile Universitatii de Medicina si Farmacie din Iasi, vor putea participa la alegerile parlamentare pe 23 octombrie.

Astfel, Prefectura Iasi s-a angajat sa amenajeze un centru electoral la UMF pentru ca si studentii tunisieni sa se poata prezenta la vot. In acest sens, Mahbouba Chebbi, Ambasadorea Republicii Tunisiene in Romania a fost prezenta astazi la Iasi unde a avut o serie de intalniri cu autoritatile locale.

Vom pregati alegerile din 23 octombrie care se desfasoara in Tunisia si ii vom sprijini in procesul electoral ca toti studentii sa poata exercita acest drept. Astfel, vom monta o urna de votare cel mai probabil la universitate, pentru a-i sprijini pe tunisieni in procesul de votare“, a declarat prefectul Dragomir Tomaseschi.

Prefectul a mai anuntat ca ambasadorul Guiga se va intalni miercuri si cu o delegatie a studentilor tunisieni de la UMF Iasi, dar si cu conducerea universitatii, care si-a aratat disponibilitatea de a-i sprijini pe studenti pentru ca acestia sa voteze.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii