A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720186601.5651.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Alegerea membrilor Senatului Universitatii ,,Alexandru Ioan Cuza” din Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
23-01-2012, ora 08:05

Alegerea membrilor Senatului Universitatii ,,Alexandru Ioan Cuza” din Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Luni, 23 ianuarie, intre orele 10.00 – 18.00, in Sala Senatului, cadrele didactice si cercetatorii din Universitatea ,,Alexandru Ioan Cuza” isi vor alege reprezentantii in Senat.

Fiecare alegator va avea asupra sa actul de identitate (carte de identitate/ buletin de identitate/ pasaport) si va primi un buletin de vot cu 15 file. Fiecare facultate va avea o fila cu lista persoanelor propuse pentru Senat de catre Adunarea Generala.

De la fiecare facultate vor fi alese jumatate dintre persoanele inscrise pe buletinele de vot. Buletinul de vot se va decapsa si fiecare fila va fi introdusa in urna corespunzatoare facultatii.

In aceeasi zi vor fi alesi si reprezentantii studentilor in Senatul Universitatii.

La nivelul Universitatii sunt 15 sectii de votare, cate una in fiecare facultate. Fiecare alegator va avea asupra sa carnetul de student vizat pe anul in curs sau cartea de identitate si va primi un buletin de vot cuprinzand 1 fila pe care vor fi trecute propunerile tuturor facultatilor privind studentii din Senat, in total 34 de propuneri. De la fiecare facultate vor fi alese jumatate dintre persoanele inscrise pe buletinele de vot (3 de la FEAA si cate unul de la celelalte 14 facultati).

Comisia electorala la nivel de facultate va fi formata din studentul din comisia electorala care si-a desfasurat activitatea in perioada 16-18 ianuarie si din studentii reprezentanti in noile Consilii care nu sunt propusi si pentru Senat.

     
Tag-uri: UAIC, senat
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii