ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
25-05-2012, ora 12:50

"Alege viata! Condu prudent!" – campanie dedicata conducatorilor auto ieseni

Articol de Madalina Irimia

In zilele de 25 si 26 mai 2012, se desfasoara o noua editie a campaniei „Alege viata! Condu prudent!”, pentru educarea si sensibilizarea soferilor cu privire la condusul preventiv. Campania este realizata de Clubul Rotaract Iasi, in colaborare cu Serviciul Politiei Rutiere Iasi si Primaria Municipiului Iasi.

Cea de-a opta editie a campaniei bianuale „Alege viata! Condu prudent!” va fi marcata printr-o serie de actiuni si evenimente dedicate soferilor ieseni. Astfel, vineri, 25 mai 2012, membrii Clubului Rotaract Iasi, impreuna cu un echipaj al Politiei Rutiere Iasi, vor distribui soferilor aflati in trafic, pe B-dul Carol I si pe B-dul A. Panu, autocolante cu mesajul campaniei Politiei Rutiere, „Alege Viata!”, precum si un pliant referitor la importanta conducerii preventive.

„Intr-un oras precum Iasul, unde pretul unei curse cu taxiul este uneori mai mic decat cel al unui pahar de bautura, nu avem nicio scuza sa conducem sub influenta alcoolului. Iar purtarea centurii de siguranta si sofatul preventiv reprezinta doua masuri simple pe care participantii la trafic le pot lua pentru a nu pune in pericol pe cei din jur, si nici pe sine”,declara Stefan Matei, Presedintele Clubului Rotaract Iasi.

Sambata, 26 mai 2012, organizatorii Club Rotaract Iasi si Tim Photography va astepta la o expozitie care va reuni pasionati de masini vechi, reconditionate, precum si iubitorii de curse. Expozitia, la care intrarea este gratuita, se va desfasura pe B-dul Stefan cel Mare, in intervalul orar 12:00-18:00, si va etala atat autoturisme colectie din perioada 1930-1995, cat si si cele mai noi modele din oferta dealerilor locali. De asemenea, va exista si un simulator „Crash”, pe care vizitatorii il pot incerca.

Prin „Alege viata! Condu prudent!”, campanie initiata in 2008, membrii Clubului Rotaract Iasi si-au propus sa contracareze numarul impresionant de accidente rutiere din localitate, cauzate de comportamentul agresiv la volan.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii