A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832616.1584.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Alege viata! Atentie la carosabilul ud!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
29-03-2015, ora 09:20

Alege viata! Atentie la carosabilul ud!

Articol de Cristian Amariei
Ca urmare a atentionarii meteorologice de ploi abundente, Politia Ieseana atrage atentia conducatorilor auto sa respecte regulile de circulatie, sa adapteze permanent viteza la conditiile meteo si sa isi echipeze autovehiculul corespunzator.

Din cauza schimbarii conditiilor meteorologice la nivel national, care determina modificarea aderentei partii carosabile, Politia Ieseana recomanda conducatorilor de autovehicule sa conduca prudent, adaptand continuu viteza de deplasare la conditiile de drum si trafic, luand in calcul faptul ca in asemenea conditii spatiul de franare creste substantial.

De asemenea, in situatia conducerii autovehiculelor in conditii de ploaie este necesara utilizarea luminilor de intalnire si pe timpul zilei, pentru toate categoriile de drumuri, precum si a celor de ceata in cazul aparitiei acestui fenomen.

Totodata, se recomanda pastrarea unei distante mai mari fata de autovehiculele care circula in fata, precum si evitarea actionarii bruste a mecanismului de directie si a sistemului de franare al autovehiculului, pentru evitarea acvaplanarii.

In conditiile unui trafic aglomerat, precipitatiile pot determina aparitia unor blocaje rutiere temporare. Pastrati-va calmul, nu uitati de politetea rutiera si nu blocati intersectiile. De asemenea, nu va angajati in depasirea unei coloane de autovehicule fara a avea o buna vizibilitate, iar fiecare manevra in trafic sa se faca numai dupa o temeinica asigurare.

IPJ Iasi: „Pentru o calatorie sigura si pentru prevenirea producerii accidentelor de circulatie pe fondul conditiilor meteorologice nefavorabile, recomandam conducatorilor auto sa se intereseze cu privire la conditiile de deplasare existente pe traseul pe care urmeaza sa il parcurga. De asemenea, in cazul ramanerii in pana, triunghiurile de presemnalizare trebuie asezate la o distanta mai mare de autovehicul, decat in conditii normale. Recomandam conducatorilor auto sa respecte indicatiile agentilor de circulatie.”

Foto: infoziare.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
BrettTit,  06.06.2017 12:44

wh0cd828523 indocin additional reading buy azithromycin buy mobic Buy Doxycycline

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii