A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727701359.5088.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Alcoolul la volan i-a lasat pe 19 soferi din Iasi fara permis
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
28-04-2014, ora 13:22

Alcoolul la volan i-a lasat pe 19 soferi din Iasi fara permis

Articol de Alexandra Stefanescu

In zilele de 23 si 26 aprilie, toate subunitatile din cadrul I.P.J. Iasi au efectuat verificari pentru depistarea si sanctionarea conducatorilor de vehicule aflati sub influenta alcoolului.

In cadrul actiunilor au fost angrenati 175 de politisti, fiind controlati 561 de conducatori auto.

Politis ii au constatat 5 infractiuni, au aplicat 308 sanctiuni contraventionale, si au retinut 19 permise de conducere si 4 certificate de inmatriculare.

Un barbat de 33 ani, din municipiul Iasi, a condus un autoturism pe raza municipiului si nu a pastrat o distanta corespunzatoare fata de un alt autoturism, intrand in coliziune cu acesta. In urma testarii cu aparatul alcotest s-a constatat ca avea o concentratie de 0,64 mg/l alcool pur in aerul expirat. De asemenea, acesta nu a putut prezenta polita RCA valabila, iar ITP era expirata din data de 04.12.2012. A fost intocmit dosar penal iar soferul a fost sanctionat contraventional. S-au retinut permisul de conducere, certificatul de inmatriculare si placutele cu numarul de inmatriculare”, anunta IPJ Iasi.

Foto: cugetliber.ro

     
Tag-uri: alcool, volan, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii