ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
13-05-2014, ora 14:16

Alcoolul la volan i-a lasat pe 11 soferi din Iasi fara permis

Articol de Alexandra Stefanescu

In perioada 10 – 11 mai, efectivele de politie rutiera din cadrul Serviciului Rutier - B.D.N.E. si ale structurilor de profil din teritoriu, in cooperare cu politisti de ordine publica si din cadrul structurii de politie transporturi, au organizat actiuni punctuale, pentru prevenirea si combaterea accidentelor rutiere, precum si pentru depistarea soferilor care conduc sub influenta bauturilor alcoolice/drogurilor.

Astfel, 66 de politisti au actionat in aceasta perioada, aplicand 160 de sanctiuni contraventionale, si au retinut 14 permise de conducere retinute , din care 11 pentru conducerea sub influenta bauturilor alcoolice. Politistii au constatat 2 infractiuni de conducere sub influenta bauturilor alcoolice, si au retras 2 certificate de inmatriculare.

A fost depistat R. Mihai, de 21 ani, din municipiul Dorohoi, judetul Botosani, in timp ce conducea un auto pe strada Elena Doamna din municipiul Iasi, fiind sub influenta bauturilor alcoolice. In urma testarii a rezultat o valoare de 0,53 mg/l alcool pur in aerul expirat. Pe numele soferului s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui auto pe drumurile publice de catre o persoana aflata sub influenta bauturilor alcoolice”, anunta IPJ Iasi.

Foto: infocs.ro

     
Tag-uri: soferi, alcool, volan, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii