ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
22-04-2014, ora 16:07

Alcool si viteza la volan: 9 soferi au ramas fara permis

Articol de Alexandra Stefanescu

Pe data de 20 aprilie, in prima zi de Paste, politistii din cadrul Serviciului Rutier au actionat pe raza intregului judet, pentru mentinerea unui climat de ordine si siguranta in trafic, precum si pentru prevenirea principalelor cauze de producere a accidentelor rutiere.

Astfel, in cadrul actiunii de monitorizare a traficului rutier au fost aplicate de catre politisti 90 de sanctiuni , fiind retinute in vederea suspendarii 9 permise de conducere.

Pe langa incalcarea regimului legal de viteza, politistii au depistat doi soferi care conduceau vehicule, fiind sub influenta alcoolului. In jurul orei 20.00, politistii de la Tg. Frumos au oprit pentru control, pe raza com. Butea conducatorul unui moped, D. Iosif, de 44 ani, din com. Butea. Intruc at emana halena alcoolica, a fost testat alcoolscopic, rezultand o alcoolemie de 0,50 mg per litru alcool pur in aerul expirat. De asemenea, politistii de la Hirlau au depistat un barbat: T. Petru, de 26 ani, din jud. Neamt, care conducea un auto in loc. Deleni, avand o alcoolemie de 0,87 mg per litru alcool pur in aerul expirat. In ambele cazuri politistii au intocmit dosare penale sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care se afla sub influenta alcoolului”, anunta IPJ Iasi.

Actiunile vor continua pentru prevenirea accidentelor rutiere, la intoarcerea din minivacata de Paste.

Foto: antena3.ro

     
Tag-uri: alcool, soferi, politie, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii