A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719865768.0907.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Alcool si viteza la volan: 8 soferi au ramas fara permis
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
14-04-2014, ora 14:33

Alcool si viteza la volan: 8 soferi au ramas fara permis

Articol de Alexandra Stefanescu

In intervalul 11-13 aprilie, politistii din cadrul Serviciului Rutier, cu sprijinul politistilor de frontiera, au actionat pe raza judetului, pentru prevenirea si combaterea accidentelor rutiere, in special pe linia depistarii si sanctionarii soferilor care incalca regimul legal de viteza, ocazie cu care au fost aplicate 137 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 48.335 lei .

Politistii au retinut 8 de premise de conducere si 7 certificate de inmatriculare.

“Soferul unui auto, C. Ioan, de 59 de ani, din municipiul Barlad, judetul Vaslui, conducea un auto pe DN 24, fiind inregistrat de aparatul radar, in localitatea Poieni, cu viteza de 110 km/h, in zona cu limitare de viteza la 50 km/h. Barbatul a fost sanctionat contraventional cu 9 puncte amenda si i s-a retinut permisul de conducere in vederea suspendarii. Politistii au oprit pentru control, soferul unui auto, S. Dumitru, de 39 ani, din municipiul Iasi, ce conducea un autoturism pe DN 24. Intrucat emana halena, a fost testat, rezultand o alcoolemie de 0,36 mg./l alcool pur in aerul expirat. Barbatul a fost sanctionat contraventional cu 9 puncte amenda, si s-a aplicat masura complementara de retinere a permisului de conducere in vederea suspendarii”, anunta IPJ Iasi.

Foto: antena3.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii