A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719866083.0437.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Alcool si viteza la volan: 14 soferi au ramas fara permis
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
09-04-2014, ora 15:54

Alcool si viteza la volan: 14 soferi au ramas fara permis

Articol de Alexandra Stefanescu

In cursul zilei de 8 aprilie, politistii din cadrul Serviciului Rutier, cu sprijinul politistilor de frontiera, au actionat pe raza judetului, pentru prevenirea si combaterea accidentelor rutiere, in special pe linia depistarii si sanctionarii soferilor care incalca regimul legal de viteza, ocazie cu care au fost aplicate 87 sanctiuni contraventionale, in valoare de 20.920 lei.

Politistii au aplicat 27 de sanctiuni soferilor care nu au respectat regimul legal de viteza si au retinut 14 de premise de conducere , respectiv 1 certificat de inmatriculare.

Soferul unui auto, A. Georgica, de 63 de ani, din municipiul Focsani, judetul Vrancea, conducea un auto pe DN 24, fiind inregistrat de aparatul radar, in localitatea Poieni, cu viteza de 107 km/h, in zona cu limitare de viteza la 50 km/h. Barbatul a fost sanctionat contraventional cu 9 puncte amenda si i s-a retinut permisul de conducere in vederea suspendarii. La ora 16:30, politistii au depistat in trafic soferul unui auto , T. Mihail, ce se deplasa pe DN 28, in localitatea Tomesti. Intrucat amana halena alcoolica, a fost testat, rezultand o alcoolemie de 0,41mg/l alcool pur in aerul expirat. In cauza s-a intocmit un dosar penal, sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, de catre o persoana in stare de ebrietate”, anunta IPJ Iasi.

Foto: antena3.ro

     
Tag-uri: viteza, alcool, politie, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii