ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
18-11-2012, ora 08:17

Al doilea Simpozion al Colegiului Medicilor Dentisti la Iasi

Articol de Madalina Irimia

Cel de-al doilea Simpozion al Colegiului Medicilor Dentisti Iasi in colaborare cu Facultatea de Medicina Dentara din cadrul UMF ”Gr.T.Popa” Iasi, Asociatia Dentara Romana pentru Educatie, Societatea Romana de Reabilitare Orala aduce in fata practicienilor elemente de noutate din medicina dentara contemporana, principalul beneficiar fiind pacientul.

Conferintele au fost sustinute de nume de marca ale medicinei dentare romanesti, precum prof.univ.dr Norina Consuela Forna, decanul Facultatii de Medicina Dentara din cadrul UMF Iasi, prof.univ.dr Ecaterina Ionescu, din cadrul UMF Carol Davila, prof.univ.dr Radu Campian, din cadrul UMF Cluj, Diana Dudea, de la UMF Cluj, conf.univ.dr Anca Valcean, de la UMF ”V. Babaes” Timisoara si alte personalitati deosebit de importante dintr-un teriotriu in permanenta evolutie.

In cadrul Simpozionului, Navigarea 3D in Implantologia Orala a fost abordata pentru prima oara in Romania de prof.univ.dr Norina Forna conferind o reala dimensiune europeana profesiei de medic dentist.

De asemenea, au mai fost abordate teme precum Aspectele Ortodontice implicate in reabilitarea orala. Prezentate de prof. Ecaterina Ionescu si prof Dargos Stanciu, Aspectele Ortodontice implicate in reabilitarea orala au venit in mod real in sprijinul practicianului.

Elementele de noutate din cadrul restaurarilor estetice precum si noutatile tehnologice ale reabilitarilor protetice actuale au suscitat interesul practicienilor conducand la o foarte buna pregatire profesionala.

Intalnirea organizata de Colegiul Medicilor Dentisti din Romania in colaborare cu Federatia de Medicina Dentara din Iasi si Colegiile teritoriale din NE Moldovei – Botosani, Suceavam Neamt, Iasi, Vaslui, Vrancea, Bacau este un eveniment important pentru cadrul legislativ national ce vizeaza atat medicul practician cat si pacientul.

     
Tag-uri: simpozion, medici, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii