A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719757685.5231.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ajutor financiar acordat de Primaria Municipiului Iasi femeilor cu venituri foarte mici
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
10-03-2014, ora 14:01

Ajutor financiar acordat de Primaria Municipiului Iasi femeilor cu venituri foarte mici

Articol de Madalina Irimia

Primaria Municipiului Iasi, prin Directia de Asistenta Comunitara, a organizat sambata, 8 martie, la Casa Sindicatelor, a treia editie dedicata Zilei Internationale a Femeii. Peste 800 de femei aflate in monitorizarea municipalitatii au participat la aceasta manifestare, in a carei deschidere maestrul Constantin Florescu a sustinut un program artistic, invitatele fiind intampinate cu flori si felicitari.

An de an, incercam sa organizam manifestari de acest fel pentru a veni in ajutorul tuturor iesenilor care duc o viata grea. Este de datoria noastra, a intregii comunitati, sa venim in sprijinul dumneavoastra. Cred ca 8 martie, Ziua Internationala a Femeii, trebuie sa fie sarbatorita si in familiile a caror venituri sunt foarte mici. Cred ca si dumneavoastra, doamnele care va aflati in aceasta sala, trebuie sa beneficiati de aprecierea si atentia noastra. Va felicit pentru ca reusiti sa mergeti mai departe, in ciuda greutatilor cu care va confruntati zi de zi”, a declarat primarul Gheorghe Nichita.

La sfarsitul manifestarii, beneficiarele au primit un ajutor financiar in cuantum de 100 lei.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii