A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832551.9229.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ajutoare pentru sarmani. 30.000 de ieseni beneficiaza de tichete sociale din partea primariei
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
11-11-2014, ora 09:37

Ajutoare pentru sarmani. 30.000 de ieseni beneficiaza de tichete sociale din partea primariei

Articol de Cristian Amariei
Iesenii care fac parte din categoriile defavorizate se lasa asteptati la impartirea tichetelor valorice oferite de primarie. Dupa mai bine de o luna de la inceperea campaniei de solidaritate sociala demarata de municipalitate, o treime dintre beneficiari, adica aproximativ 11 mii de persoane nu s-au prezentat la ghiseele Directiei de Asistenta Comunitara pentru a intra in posesia bonurilor. De luni, tichetele se distribuie exclusiv de la sediul DAC din soseaua Nationala.

De cupoanele in valoare de 70 de lei beneficiaza batranii cu pensii sub opt sute de lei, persoanele cu handicap grav si somerii. in total sunt peste 30.000 de beneficiari.

"Ma ajuta foarte mult. Conteaza la pensia pe care o am, sigur conteaza foarte mult."

"Am stat pentru cupoanele astea, tichetele astea care se dau. Nu stiu. Cica zahar, ulei. Nu stiu ce se da. Nu, e tichetul asta care e cu zahar, ulei, conserve. Nu stiu ca nu am mai luat niciodata," spun oamenii asezati la rand.

Din cauza numarului mic de solicitanti, Directia de Asistenta Comunitara a restrans numarul ghiseelor de distribuire a tichetelor.

"Noi am retras aceste tichete sociale valorice de la cele 10 centre. Au fost ridicate, pana in prezent, aproximativ 20.350, majoritatea fiind ridicate de catre pensionari, ei fiind deja familiarizati cu acest tip de ajutor," a explicat Luminita Munteanu, sefa Directiei de Asistenta Comunitara Iasi.

Bonurile in valoare de 70 de lei se pot ridica de la sediul Directiei de Asistenta Comunitara pana la sfarsitul lunii decembrie.

Sursa: digi24.ro
Foto: ro.stiri.yahoo.com
     
Tag-uri: iasi, ajutoare, sarmani
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii