ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
05-08-2015, ora 08:12

Aglomeratie la Pasapoarte. Numarul solicitarilor s-a triplat in ultima luna, la Iasi

Articol de Cristian Amariei
Ore de stat la rand. Asta ii asteapta pe cei care doresc sa obtina un pasaport nou. Numarul solicitarilor s-a triplat in ultima luna, sunt sute de cereri zilnic. Si nici cei care opteaza pentru programare online nu au mai multe sanse. Pot gasi liber cel mai devreme peste trei saptamani.

De la primele ore ale diminetii, peste o suta de persoane erau deja la rand in fata sediului pentru eliberari pasapoarte din Iasi. Pentru a fi siguri ca vor reusi sa intre in posesia documentelor in timp util, unii au sosit si cu cateva ore inainte de inceperea programului.

Cele mai multe solicitari sunt din partea celor care lucreaza in strainatate si au venit acum in Romania in concediu. Pentru evitarea asteptarii indelungate in fata ghiseelor, reprezentantii serviciului de pasapoarte elibereaza bonuri de ordine.

Comisar sef Nicoleta Nistor, director al Serviciului de Pasapoarte Iasi: "Numarul persoanelor care se prezinta cu solicitari de pasapoarte se dubleaza, chiar se tripleaza in anumite zile. Astazi, s-au prezentat aproximativ 300 de persoane care au solicitat pasaport cu foarte multi copii minori care au nevoie de acest document pentru a calatori in strainatate."

Persoanele care nu vor sa mai faca un drum pentru a ridica pasaportul, pot opta, contra sumei de opt lei, pentru livrarea documentului la domiciliu.

Sursa: digi24.ro
     
Tag-uri: iasi, rand, pasapoarte
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii