A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675410.4496.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Aeroportul International Iasi a inregistrat o noua crestere a numarului de pasageri
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
08-04-2015, ora 10:12

Aeroportul International Iasi a inregistrat o noua crestere a numarului de pasageri

Articol de Cristian Amariei
Statistic, in luna martie, 24 100 de pasageri au optat pentru serviciile Aeroportului International Iasi, cu 41% mai mult decat perioada similara a anului anterior. Astfel, in primul trimestru, datele indica o crestere de 32%, ceea ce inseamna 67 775 de pasageri.

”Cresterea numarului de pasageri care au tranzitat aerogara ieseana reprezinta o consecinta fireasca a imbunatatirii serviciilor pe care Aeroportul International Iasi le ofera pasagerilor si, indeosebi companiilor aeriene partenere. Regional, Aeroportul Iasi are cel mai ridicat nivel de dezvoltare la nivelul dotarilor si echipamentelor, devenind, intr-un timp relativ scurt cel mai important aeroport din zona Moldovei. Se lucreaza intens pentru ca iesenii, precum si ceilalti pasageri din regiunea Moldovei, sa beneficieze de un aeroport la standarde europene, care sa permita operarea unui numar cat mai mare de pasageri si care sa ofere companiilor aeriene increderea de care au nevoie pentru deschiderea de noi rute pentru care exista solicitari”, a declarat Marius Bodea, Presedinte al Consiliului de Administratie al Aeroportului Iasi.

In prezent, de pe Aeroportul International Iasi opereaza trei companii aeriene: TAROM, Austrian Airline si WIZZ Air ce ofera pasagerilor servicii de transport aerian catre Bucuresti (Otopeni), Roma, Bologna, Torino, Milano (Bergamo), Venetia (Treviso), Viena, Tel Aviv si Londra.

Foto: adevarul.ro
     
Tag-uri: iasi, aeroport, pasageri
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii