A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664231.9535.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Aeroportul Iasi se modernizeaza si din interior
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
14-07-2015, ora 10:01

Aeroportul Iasi se modernizeaza si din interior

Articol de Madalina Irimia
Aeroportul Iasi a incheiat un parteneriat pentru dezvoltarea „corporatista” a personalului.

Desi are mai putin de 90 (nouazeci) de angajati, cu mult mai putini decat alte organizatii similare din tara, Aeroportul Iasi este preocupat de o mai buna functionare interna. Impreuna cu Introspecials si Outdoor 360 a lansat ASTERIX, un Proiect de dezvoltare a resurselor umane.

Proiectul ASTERIX isi propune sa implice angajatii Aeroportului Iasi in activitati creative cu scop de invatare pentru a se cunoaste mai bine intre ei, pentru a impartasi din modalitatile proprii de abordare a diferitelor sarcini.

In prima etapa, deja realizata, angajatii Aeroportului Iasi au beneficiat de experienta Partenerului Outdoor 360. Echipe de maximum 5 (cinci) persoane au fost formate astfel incat sa contina angajati din departamente diferite si avand functii diferite. Tipul de activitate in care angajatii au fost implicati a solicitat participarea tuturor membrilor echipei pentru indeplinirea obiectivului comun, intr-un context nou, declansand astfel abilitatile interpersonale de comunicare (adresarea intrebarilor dar si ascultarea celorlalti), abordarea problemelor si luarea deciziilor.

„O astfel de activitate te ajuta sa iti dezvolti simturile, sa comunici si sa eficientizezi modul de luare a deciziilor si rezolvare a problemelor, te invata sa gandesti creativ si in cadrul echipei. Cele doua locatii de la Stup Hostel, pe Lascar Catargi nr.62, ofera cate 60 de minute de provocari in echipa. Ofera participantilor ocazia de a afla si mai multe unii despre altii - mod de lucru, stil de comunicare, cat de eficient lucreaza intr-un context diferit de cel al biroului.” a declarat George Oprea, CEO, Trainer si Formator la Outdoor 360.

„Suntem preocupati de deschiderea nu doar a institutiei catre noi orizonturi ci si a resurselor umane catre modalitati noi de lucru. Castigul cel mai mare a fost in ariile comunicarii si colaborarii, castig care s-a manifestat in ambele sensuri. Pe de o parte, constientizarea ca factori cheie in realizarea obiectivului si, pe de alta parte, realizarea impactului lipsei comunicarii si colaborarii in realizarea obiectivului.” a declarat Marius Bodea, Presedinte al Consiliului de Administratie al Aeroportului Iasi.

Introspecials este o companie din Iasi care ofera solutii de training pentru dezvoltarea abilitatilor interpersonale. Experienta noastra in contexte de business moderne si in dezvoltarea de programe de formare ne-a conturat o abordare agila si rationala. De aceea, apreciem colaborarea cu Aeroportul Iasi ca fiind surprinzator de pozitiva, majoritatea angajatilor fiind deschisi la tipul nou si incitant de activitate si la noutatea contextului la care au fost expusi.” a declarat Andrei Postolache, Founding Trainer, Introspecials.

Dincolo de abilitatile interpersonale mentionate (comunicare, colaborare) s-au expus si unele abordari in rezolvarea sarcinii, cum ar fi rezolvarea pas-cu-pas, inregistrarea progreselor deja facute pentru a le folosi mai rapid ulterior, viteza mai ridicata de rezolvare, centralizarea abilitatilor detinute de echipa inainte de rezolvarea sarcinii, specializarea, pregatirea unei strategii de rezolvare, atentia la detalii, aprofundarea informatiilor primite.

In a doua etapa a Proiectului ASTERIX, angajatii Aeroportului Iasi vor beneficia de un teambuilding propriu-zis organizat in afara Iasului, pe durata unui week-end in luna septembrie.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii