A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727676968.27.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Aeroportul Iasi pune la bataie serviciul de handling operatorilor privati
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
19-07-2012, ora 15:30

Aeroportul Iasi pune la bataie serviciul de handling operatorilor privati

Articol de Anca Gabriela Cretu

Astazi, in cadrul primei sedinte ordinare de Consiliu Judetean(CJ) Iasi, alesii au aprobat externalizarea serviciului de handling.

Directorul Aeroportului Iasi, Marius Bodea a precizat ca principalele avantaje ale acestei masuri sunt: veniturile certe, inchirierea spatiilor comerciale, veniturile rezultate din redevente si atragerea de noi curse prin operatorii serviciului de handling.

Directorul aerogarii spune ca operatorii privati de handling vor trebui sa stabileasca relatii directe comerciale cu companiile aeriene, ca ulterior dupa oficializarea acestor confirmari prin aprobarea procedurilor operationale de catre Aeroportul Iasi, sa se treaca efectiv la desfiintarea serviciului.

Intr-un termen de o luna de zile, maximum 2 luni, toate etapele aferente externalizarii serviciului de handling vor fi epuizate. Legislatia in vigoare spune ca suntem obligati sa primim agenti de handling daca companiile aeriene ne cer acest lucru si doresc sa le fie procesate aeronavele de catre cineva anume. Insa daca dorim ca pe Aeroportul Iasi sa fie un singur agent de handling, atunci va trebuie sa facem dovada de ce dorim acest lucru. In acest caz trebuie sa organizam o licitatie, iar contractual va fi atribuit operatorului care ofera cea mai mare redeventa din veniturile sale Aeroportului Iasi. Personal, optez pentru un pluralism al agentilor de handling”, a explicat Marius Bodea.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii