A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719630339.956.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Aeroportul Iasi, din ce in ce mai vizibil la nivel international
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
19-06-2014, ora 15:21

Aeroportul Iasi, din ce in ce mai vizibil la nivel international

Articol de Madalina Irimia

“Airline Network News and Analysis”, publicatia online specializata in stiri si analize despre aviatia comerciala, apreciaza eforturile aeroporturilor din Romania de a fi prezente, ca imagine, alaturi de marile aeroporturi din lume.

Dupa conferinta de lansare a cursei aeriene Iasi-Milano din data de 14 iunie, Aeroportul International Iasi a trimis informatii si fotografii de la eveniment catre ANNA.AERO (Airline Network News and Analysis).

Alaturi de Aeroportul Sibiu, Aeroportul International Iasi a primit aprecieri nu doar pentru lansarea acestei noi rute ci si pentru eforturile de a fi prezent, ca imagine si promovare, alaturi de marile aeroporturi din lume.

Tin sa multumesc echipei de la Serviciul de Salvare si Stingerea Incendiilor care a reusit excelenta executie a arcului de triumf. Alaturi de Echipa Compartimentului Marketing si Comunicare, angajatii aerogarii fac toate eforturile necesare construirii, cu resursele existente, a unei imagini coerente, corecte si profesioniste a Aeroportului International Iasi. Suntem de-abia la inceput pe acest drum al consolidarii unui brand iesean care sa aduca plus valoare tuturor activitatilor noastre in viitor”, a declarat Marius Bodea, Presedinte al Consiliului de Administratie al Aeroportului International Iasi.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii