A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719989216.1876.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Aeroportul Iasi anunta venirea primei companii aeriene low-cost, WIZZ AIR
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
10-09-2014, ora 13:59

Aeroportul Iasi anunta venirea primei companii aeriene low-cost, WIZZ AIR

Articol de Ana-Maria Onofrei

Aeroportul International Iasi dezvolta un nou parteneriat, pe langa cele existente cu TAROM si Austrian Airlines, cu una dintre cele mai mari companii de profil low-cost din piata aviatiei. Prima ruta anuntata in 2014 este o destinatie noua pentru ieseni, Venetia (Treviso), din toamna aceasta.

Dupa ce timp de doi ani am cladit pas cu pas, caramida peste caramida business-ul Aeroportului Iasi, dezvoltand in mod sustenabil traiectoria noastra prin consolidarea rutelor operate cu companii de linie, astazi, prin aceasta colaborare suntem in masura sa oferim diversitate pasagerilor nostri. Este o decizie mult asteptata de catre comunitate, care are in spate o munca de peste doi ani de zile.” a declarat Marius Bodea, presedinte al Consiliului de Administratie al Aeroportului Iasi.

Politica Aeroportului Iasi de diversificare a rutelor ramane prioritara. Iasul trebuie sa fie conectat de cat mai multe centre economice dezvoltate. Sansa de a se dezvolta ca regiune si comunitate locala este strans legata de numarul mare de legaturi aeriene directe.

Venirea primei companii aeriene low-cost pe Aeroportul Iasi este un raspuns la asteptarile iesenilor si o veste extraordinara pentru toti locuitorii din Regiunea de N-E.Ultimii doi ani au insemnat o transformare fundamentala in ceea ce priveste deschiderea Iasului catre lume prin Aeroportul Iasi si nu ne oprim aici!” a declarat Cristian Adomnitei, presedinte al Consiliului Judetean Iasi.

Noua ruta directa Iasi - Venetia operata de catre Wizz Air vine sa completeze nevoia comunitatii iesene de fi mai aproape de unul dintre cele mai frumoase locuri din lume, un important centru economic deopotriva si un loc unde exista o mare comunitate de romani.

Bucuria noastra este ca atingem astfel ambele palete de diversitate care stau la baza unui aeroport dezvoltat durabil si anume o noua ruta directa, spre Venetia, si un nou partener de drum. Politica noastra este sa sustinem si sa dezvoltam parteneriatele existente, sa construim noi orizonturi alaturi de toti partenerii nostri, garantandu-le tuturor ca Aeroportul Iasi urmareste ca toti operatorii sa isi dezvolte corect afacerea iar noi sa ne atinegm scopul de a fi din ce in ce mai aproape de zonele lumii care ne aduc prosperitate in comunitate.” a mai afirmat Marius Bodea.

Rutele din Iasi sunt:

-Iasi - Venetia (Treviso) din 20 decembrie 2014

-Iasi – Milano (Bergamo) din pe 31 martie 2015

-Iasi – Londra (Luton) din 14 iunie 2015

Foto: five5online.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii