A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727584042.175.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

AeroNautic Show 2014, pe Lacul Aroneanu din Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
27-05-2014, ora 12:19

AeroNautic Show 2014, pe Lacul Aroneanu din Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Sambata 14 iunie, pe Lacul Aroneanu se va desfasura AeroNautic Show Iasi 2014. A doua editie ii va aduce la Iasi pe Baltic Bees - o echipa privata de acrobatie care a luat nastere in Lituania in anul 2008 cu scopul de a participa la diverse spectacole de aviatie si expozitii, organizate peste tot in lume.

Desi este vorba de o echipa inca tanara, infiintata doar de sase ani, Baltic Bees a reusit sa demonstreze ca poate crea spectacole aeronautice deosebite prin stilul unic de pilotaj si manevrele acrobatice de maxima dificultate, realizate cu aeronave militare L-39C Albatros. Aceasta performanta se datoreaza programului prelungit de antrenamente acrobatice dar si preocuparii lor pentru siguranta in timpul zborului. Echipa este formata din piloti cu o experienta cu mii de ore de zbor pe avioane de lupta militare dar si pe avioane de inalta acrobatie: Artyom Soldoduha - cap de formatiei, Igor Yudkin - aripa stanga, Anatoly Perekriostov - aripa dreapta, Alexander Zarinsh si Valery Sobolev. Echipa are baza si se antreneaza pe aeroportul Jurmala evoluand cu cinci avioane cu reactie Albatross L-39C

De asemenea, Iacarii Acrobati vor veni din nou la Iasi pentru ca acestia sunt singurii din tara care fac si show de crepuscul.

Intrarea este libera pentru public si toti cei interesati sa urmareasca indeaproape acest eveniment cu adevarat spectaculos sunt invitati sa vina din timp in zona Lacului Aroneanu. Arealul va fi amenajat corespunzator unei zile petrecuta la iarba verde, cu familia.

Totul va fi pregatit pentru ca publicul sa se bucure de un spectacol unic. Evenimentul din 14 iunie va combina doua domenii spectaculoase: aviatia si domeniul nautic. Pasionatii de aviatie din intreaga tara dar mai ales din zona Moldovei sunt asteptati la Iasi”, a declarat Cristian Adomnitei, Presedinte al Consiliului Judetean Iasi.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii