ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
20-02-2013, ora 10:31

Adomnitei: “Drumul judetean spre Lespezi si drumul Iasi – Miroslava – Tibanesti – Dagata, vor fi primele prioritati atunci cand vom depune proiecte cu finantare europeana”

Articol de Alexandra Stefanescu

Ieri a avut cea de-a doua sedinta ordinara a Consiliului Judetean din acest an. Evenimentul, care a avut loc in comuna Belcesti, a fost precedat de intalnirea dintre conducerea Consiliului Judetean si primarii din zona.

Am discutat despre problemele cu care se confrunta locuitorii acestei zone. Evident ca cea mai mare problema ramane drumul care leaga Iasul de aceste comunitati. Faptul ca toti consilierii judeteni si toti directorii din Consiliul Judetean au venit aici vreau sa constituie o garantie pentru cetatenii din comuna Belcesti si din aceasta zona ca stim situatia drumului judetean care merge spre Lespezi. Acest drum, impreuna cu drumul Iasi – Miroslava – Tibanesti – Dagata, vor fi primele noastre prioritati atunci cand vom depune proiecte cu finantare europeana in vederea reabilitarii infrastructurii rutiere. Pana atunci vom efectua reparatii curente pentru a le face functionale”, a declarat Cristian Adomnitei, Presedintele Consiliului Judetean.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii